Marhahúsos spagetti, sütve

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Marhahúsos spagetti, sütve
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 dkg frissen reszelt parmezán sajt
25 dkg spagetti
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 fej finomra vágva hagyma
2 gerezd finomra vágva fokhagyma
1 evőkanál friss, finomra vágva petrezselyemzöld
5 dl víz
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt 160 fokra előmelegítjük (gáztűzhelynél 3-as fokozat).

2. Öntöttvas lábasban közepes tűzön az olajat felmelegítjük. A hagymát, fokhagymát, petrezselymet 5 perc alatt megpároljuk.

3. Hozzáadjuk a darált marhahúst, 6-8 perc alatt barnára pirítjuk.

4. A spagettit rövid darabokra törjük, a húsra szórjuk. Beleöntjük a paradicsomszószt és a vizet. Összekeverjük. A sajttal meghintjük. Sózzuk, borsozzuk.

5. Letakarjuk, sütőbe rakjuk, és 90 perc alatt készre sütjük. Forrón tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Marhahúsos spagetti, sütve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1831 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Marhahúsos spagetti, sütve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
recepttár