Sült bacon kukoricával

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sült bacon kukoricával
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 dkg frissen reszelt parmezán sajt
50 dkg csíkokra vágott baconszalonna
30 dkg friss, morzsolt zsemlemorzsa
1 nagyobb fej összevágott hagyma
2 gerezd finomra vágva fokhagyma
2 evőkanál friss, finomra vágva petrezselyemzöld
1 db kimagozott, kockára vágott zöld húsú kaliforniai paprika
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük (gáztűzhelynél 4-es fokozat).

2. Öntöttvas lábasban vagy tűzálló jénai tálban a bacont 5 perc alatt megsütjük. Szűrőlapáttal kivesszük, félrerakjuk.

3. A visszamaradt olajon a hagymát, fokhagymát, kaliforniai paprikát 6-8 perc alatt megpirítjuk.

4. Belekeverjük a kukoricát, bacont, a tűzről félrehúzzuk, hozzáadjuk a frissen reszelt zsemlemorzsát, sajtot. Borsozzuk. A sütőben 20-25 percig együtt pirítjuk. Forrón tálaljuk.

Sült bacon kukoricával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1653 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Sült bacon kukoricával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
könyvek