Bárányhúsos, spenótos frittata



Elkészítés:
1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük (gáztűzhelynél 4-es fokozat).
2. Három evőkanál olajat magas hőfokra felmelegítünk egy öntöttvas lábasban vagy tűzálló jénai tálban. Beletesszük a spenótot, sózzuk, borsozzuk, fahéjjal meghintjük, és 10 percig pároljuk. Szűrőlapáttal kiszedjük, félrerakjuk.
3. A maradék 3 evőkanál olajat a visszamaradt olajhoz öntjük, belekeverjük a bárányt, hagymát, 10 percig pároljuk.
4. Hozzáadjuk a babot, spenótot, vizet. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a sáfrányt, majd közepes hőfokon pároljuk, míg körülbelül 20 perc alatt a levét felére sűrítjük.
5. Belekeverjük a sajtot, zsemlemorzsát, tojást és a sütőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Forrón tálaljuk.