Gránátalmaszorbet

Nar sarbati

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gránátalmaszorbet
Adag: 4 főre (0.7 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl forró víz

Elkészítés:

1. Felforralunk 5 dl vizet, felolvasztjuk benne a cukrot, hagyjuk kihűlni.

2. A gránátalmákat puhára gyúrjuk, az egyik oldalukat mélyen bevágjuk, erőteljesen ki­nyomjuk a levét (ebből kb. 7 dl frissen préselt gránátalmalevet kapunk), egy tálba felfogjuk, összevegyítjük a cukros vízzel, 2-3 órán át állni hagyjuk, majd le­hűtve kínáljuk.

Gránátalmaszorbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1047 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Gránátalmaszorbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
twitter