Hideg zöldfűszeres joghurtleves

Dogramadzs

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hideg zöldfűszeres joghurtleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 dl joghurt
1 db hámozott, apróra vágott kígyóuborka
15 dkg apróra vágott újhagyma
8 dkg friss, finomra vágott korianderlevél
1 csokor finomra vágott kapor
3 dkg finomra vágott bazsalikomlevél
40 dkg szikkadt fehérkenyér
4 dl víz
másfél dl tejszín
1 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A felforralt, majd lehűtött vizet nagy tálban összevegyítjük a joghurttal és a tejszínnel, hogy leves állagú legyen.

2. Az előkészített zöldségeket, zöldfűszereket belekeverjük, hozzá­adjuk a fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük.

3. A darabokra vágott ke­nyeret tetszés szerint azonnal, vagy csak evés közben tesszük a levesbe, amit hideg előételként vagy frissítő közbenső étkezésként fogyasztunk.

Hideg zöldfűszeres joghurtleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1270 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Hideg zöldfűszeres joghurtleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
recepttár