Édes leves aszalt gyümölcsökből

Anusapur

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes leves aszalt gyümölcsökből
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg kimagozott aszalt őszibarack
15 dkg mazsola
15 dkg kimagozott aszalt szilva
15 dl víz
½ teáskanál
10 dkg barna cukor
10 dkg árpagyöngy
vagy
10 dkg búzadara
ízlés szerint darabolt dióbél
vagy
ízlés szerint darabolt mandula

Elkészítés:

1. Az árpagyöngyöt (búzadarát) 6 órára vízbe áz­tatjuk, majd leszűrjük, és a friss, sóval ízesített vízben felforraljuk.

2. Beletesszük az aszalt gyümölcsöket, megcukrozzuk, és legkisebb lángon kb. 90 percig hagyjuk csende­sen főni.

3. A vágott mandulával vagy dióval tálaljuk.

Ezt az édes levest hidegen vagy melegen is lehet fogyasztani.

Édes leves aszalt gyümölcsökből
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1435 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Édes leves aszalt gyümölcsökből
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
szólj hozzá, értékelj