Orosz főtt marhahús



Elkészítés:
1. A borsot, babérlevelet, petrezselymet, kaprot tüllzacskóba vagy fűszertojásba rakjuk. A vizet fazékba öntjük, belerakjuk a marhacsontot, hagymát, zellert, sót és a fűszeres zacskót. Magas hőfokon felforraljuk. A keletkezett habot a tetejéről leszedjük, 10 percig forraljuk.
2. Hozzáadjuk a marhahúst, és 3 percig forraljuk. Letakarjuk, és alacsony hőfokon gyöngyöztetjük amíg a hús megpuhul, körülbelül 210 percig.
3. A sárgarépát, és a burgonyát a főzési idő letelte előtt 45 perccel az ételbe rakjuk. A fűszeres tüllzacskót, majd a csontot, hagymát, zellert kidobjuk.
4. A húst felszeleteljük, és előmelegített tányéron a sárgarépával és a burgonyával (forrón tálaljuk. Kínálhatunk hozzá a répával és a krumplival együtt még póréhagymát is.