A legjobb vegetáriánus chili



Elkészítés:
1. Az olajat közepes hőfokon felmelegítjük. Hozzáadjuk a köménymagot és 2 perc alatt illatosra pirítjuk.
2. Belekeverjük a hagymát, zellert, fokhagymát és a zöld currykrémet, és 5 percig pároljuk, amíg a hagyma színt kap.
3. Hozzáadjuk a kaliforniai paprikát, cukkinit, padlizsánt, gombát, paradicsomot a levével együtt. Közepes hőfokon, letakarva a zöldségeket 5 percig pároljuk.
4. Belekeverjük a paradicsompürét, chiliszószt, chiliport, köményt, koriandert. Sózzuk.
5. Hozzáadjuk a babot. A zöldségeket 25 percig letakarva főzzük, amíg megpuhulnak.
6. Belekeverjük a joghurtot, citromlevet friss koriandert. Rizságyon, forrón tálaljuk.