Bárányragu rozmaringgal, karfiollal, borsóval

Elkészítési idő: 110 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Bárányragu rozmaringgal, karfiollal, borsóval
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 gerezd finomra vágva fokhagyma
1 evőkanál friss, finomra vágva rozmaring
150 dkg kockára vágott báránylapocka
2 és fél dl száraz fehérbor
2 nagyobb kockára vágott burgonya
6 dkg kockára vágott pancetta
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olajat közepes tűzön felmelegítjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, rozmaringot, pancettát, és 4-5 perc alatt, amíg a pancetta világosbarna lesz, sütjük.

2. Belekeverjük a bárányt, sózzuk, borsozzuk, és a húst 7-8 perc alatt barnára sütjük. Felöntjük a borral, az alkoholt elpárologtatjuk.

3. Hozzáadjuk a karfiolt. A tűz hőfokát csökkentjük. Kis rést hagyva az edényt letakarjuk. A bárányt időnként kevergetve mintegy 50 percig főzzük.

4. Hozzáadjuk a burgonyát, és a zöldborsót, és 30 percig, amíg a burgonya megfő, gyöngyöztetjük. Forrón tálaljuk.

Bárányragu rozmaringgal, karfiollal, borsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1001 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Bárányragu rozmaringgal, karfiollal, borsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
szótár