Egytálétel belsőségekből
Tesvesik
Húsételek | Belsőségekből készített ragu receptek
Elkészítési idő:
55 perc
Munkaidő: 35 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A belsőségeket megtisztítjuk a zsírtól és az inaktól, jól megmossuk őket. Ezután apró kockákra vágjuk, a felforrósított zsiradékban megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, összepirítjuk.
2. A paradicsomokat rövid időre forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, majd durva szitán átpasszírozzuk. A belsőségekhez adjuk, az egészet sóval, borssal ízesítjük, fedő alatt kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a belsőségeket megszórjuk a zöldfűszerekkel (pl. petrezselyem, kapor, tárkony, újhagyma).
Ez az egytálétel báránybelsőségekből is elkészíthető.