Egytálétel belsőségekből

Tesvesik

| Belsőségekből készített ragu receptek
Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 35 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Egytálétel belsőségekből
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg konyhakész, kockára vágott borjúmáj
25 dkg borjútüdő
25 dkg konyhakész, kockára vágott borjúszív
2 fej durvára vágott vöröshagyma
1 nagy paradicsom
2 csokor finomra vágott zöldfűszer
8 dkg vaj
vagy
8 dkg ürüzsír
vagy
8 dkg sertészsír
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A belsőségeket megtisztítjuk a zsírtól és az inaktól, jól megmossuk őket. Ezután apró kockákra vágjuk, a felforrósított zsiradékban megpirítjuk. Hozzá­adjuk a hagymát, összepirítjuk.

2. A paradicsomokat rövid időre forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, majd durva szitán átpasszírozzuk. A belsőségekhez adjuk, az egészet sóval, borssal ízesítjük, fedő alatt kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a belsőségeket megszórjuk a zöldfűszerekkel (pl. petrezselyem, kapor, tárkony, újhagyma).

Ez az egytálétel báránybelsőségekből is elkészíthető.
Egytálétel belsőségekből
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1591 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Egytálétel belsőségekből
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
szótár