Jereváni ürühúsleves

Boszbas

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Jereváni ürühúsleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg kockára vágott ürühús
2 db savanykás, apróra vágott alma
10 dkg magozott aszalt szilva
40 dkg kockára vágott burgonya
6 evőkanál paradicsompüré
5 dkg vaj
1 nagyobb fej szeletelt vöröshagyma
igény szerint hideg víz
ízlés szerint
A tálaláshoz:
ízlés szerint friss, finomra vágott zöldfűszer

Elkészítés:

1. A csicseriborsót éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Másnap friss hideg vízben, só nélkül, 120 perc alatt puhára főzzük.

2. A húst bő, sós vízben majdnem puhára főzzük. Kivesszük a levesből, és a hagymával együtt a felforrósított vajban megpirítjuk.

3. Leszűrjük a levest, beletesszük a húst, a csicseriborsót és a többi hozzávalót, 15 percig főzzük. A zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.

Jereváni ürühúsleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1785 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Jereváni ürühúsleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
könyvek