Joghurtleves búzával

Szpasz

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Joghurtleves búzával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 dl joghurt
15 dkg búzadara
vagy
15 dkg bulgur
1 csokor friss, finomra vágott korianderlevél
1 csokor friss, finomra vágott mentalevél
3 dkg vaj
1 nagyobb fej finomra vágott vöröshagyma
3 dkg liszt
1 db tojás
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A gabonát kb. dupla mennyiségű sós vízben puhára főzzük.

2. A joghurtot azonos mennyiségű vízzel elve­gyítjük, hozzáadjuk a tojással elkevert lisztet, felfor­raljuk.

3. A felforrósított vajban megpirítjuk a hagymát, a gabonával meg a zöldfűszerekkel együtt a leveshez adjuk, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk.

Joghurtleves búzával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1811 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Joghurtleves búzával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
google+