Hideg csirkehúsos előétel

Katmisz mhali

Elkészítési idő: 120 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hideg csirkehúsos előétel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg finomra vágott dióbél
1 db főtt, 100 dkg-os csirke
másfél teáskanál hmeli szuneli
3 evőkanál csirkehúsleves
1 evőkanál borecet
4 szál finomra vágott újhagyma
1 csokor finomra vágott koriander
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 db finomra vágott zöldpaprika
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az egész csirkét sós, fűszeres vízben megfőzzük, kihűtjük.

2. A főtt csirkehúst lefejtjük a csontjáról, apróra vág­juk, és mélyebb tálba rendezzük.

3. Mozsárban össze­zúzzuk a dióbelet a fokhagymával, hozzáadjuk a hmeli szuneli fűszerkeveréket, a koriandert, az új­hagymát, az ecetet és kevés csirkelevest (a csirke főzőlevéből). Sóval, borssal ízesítjük. A mártást egyenletesen elosztjuk a csirkehúson.

4. A kész ételt kicsit állni hagyjuk, a gránátalmama­gokkal és a paprikával díszítve tálaljuk.

Hideg csirkehúsos előétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 900 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Hideg csirkehúsos előétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
vegetáriánus ételek