Töltött pisztráng dióval és gránátalmával

Kalmahi nigvszit da broceulit

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Töltött pisztráng dióval és gránátalmával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb gránátalma
10 dkg tört dióbél
4 db konyhakész, 35 dkg-os pisztráng
4 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
1 késhegynyi őrölt szegfűszeg
1 késhegynyi őrölt fahéj
2 teáskanál fűszerpaprika
2 kisebb fej finomra vágott vöröshagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A pisztrángokat megmossuk, majd bedörzsöljük sóval, és 30 percig pihentetjük.

2. Összekeverjük a diót, a hagymát, a gránátalma magjait és a fűsze­reket, megtöltjük vele a halat, a hasüreget fapál­cikákkal lezárjuk.

3. A halat óvatosan lisztbe for­gatjuk, és a forró olajban mindkét oldalát ropo­gósra sütjük.

Testes és száraz, lágyabb savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Töltött pisztráng dióval és gránátalmával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1766 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Töltött pisztráng dióval és gránátalmával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
recepttár