Főtt harcsa ecetes korianderrel

Loko kindszit

| Főtt harcsa receptek
Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Főtt harcsa ecetes korianderrel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 és ¼ dl fehérborecet
1 csokor finomra vágott koriander
1 db 80 dkg-os, konyhakész harcsa
igény szerint forró víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az előkészített harcsát fazékba rakjuk. Forró vízzel felöntjük, hogy belepje a halat.

2. Megsózzuk, hozzá­adjuk a babérlevelet, és legkisebb lángon, fedő alatt 30-40 perc alatt puhára főzzük, közben időnként leszedjük a habját.

3. A halat kivesszük a levéből, ízlés szerinti darabokra vágjuk, és lefedve melegen tartjuk.

4. Átszűrjük a főzőlevet, a felaprított koriandert összekeverjük a fehérborecettel, hozzáadunk 1-2 csé­sze hallevet. Tálalás előtt a mártást a főtt harcsára öntjük.

Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Főtt harcsa ecetes korianderrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 688 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Főtt harcsa ecetes korianderrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
cikkek