Nyári leves

Szaphulisz cveni

Elkészítési idő: 110 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nyári leves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db kockára vágott padlizsán
4 db kockára vágott paradicsom
2 db savanykás, szeletelt alma
30 dkg darabolt zöldbab
50 dkg darabolt bárányhús
vagy
50 dkg darabolt ürühús
10 dl víz
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld
1 kisebb szárított, erős pirospaprika
3 fej finomra vágott vöröshagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst feldaraboljuk, az enyhén sós vízben a ba­bérlevéllel felforraljuk, lefedjük, és 60 percen keresztül közepes lángon főzzük.

2. Kivesszük a húsdarabokat, a levest kissé hűlni hagyjuk, a felszínéről a zsírt le­merjük, és abban megpirítjuk a hagymát.

3. Felöntjük a levessel, felforraljuk, beletesszük a húst, az almát meg a zöldségeket, megsózzuk, kb. 30 percig hagyjuk csendesen főni. Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemmel.

Nyári leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1265 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Nyári leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
szólj hozzá, értékelj