Toszkán minestrone kolbásszal
Elkészítési idő:
több mint 2 óra
Munkaidő: 40 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A kolbászt, fokhagymát, hagymát, zellert, burgonyát, sárgarépát, paradicsomot, zöldbabot, cukorborsót, petrezselymet, zsályát, rozmaringot összekeverjük.
2. Felöntjük a forró vízzel, letakarjuk és 90 percig alacsony hőfokon főzzük. Hozzáadjuk az édes káposztát, zöldborsót és még 30 percig együtt főzzük.
3. 200 fokra előmelegítjük a sütőt (gáztűzhelynél 6-os fokozat). A kenyeret 10 perc alatt megpirítjuk, fokhagymával bedörzsöljük.
4. A pirított kenyeret tányérokba rakjuk, a forró levest rákanalazzuk. Sózzuk, borsozzuk, az olajjal meglocsoljuk. Parmezánnal megszórjuk, forrón tálaljuk.