Toszkán minestrone kolbásszal

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Toszkán minestrone kolbásszal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szál finomra vágva zellerszár
2 db kockára vágott burgonya
2 szál kockára vágott sárgarépa
2 db kockára vágott paradicsom
10 dkg darabolt zöldbab
6 dkg frissen reszelt parmezán sajt
20 dkg szeletelt olasz sertéskolbász
vagy
20 dkg szeletelt kolbász
10 dkg mélyhűtött, hüvelyes cukorborsó
vagy
10 dkg friss, hüvelyes cukorborsó
7 és fél dkg mirelit zöldborsó
vagy
7 és fél dkg friss zöldborsó
3 gerezd finomra vágva fokhagyma
1 gerezd fokhagyma
1 fej durvára vágott hagyma
2 evőkanál durvára vágott petrezselyemzöld
1 evőkanál finomra vágva rozmaring
1 maréknyi édes, durvára vágott káposzta
15 dl forró víz
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
4 szelet pirítós
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kolbászt, fokhagymát, hagymát, zellert, burgonyát, sárgarépát, paradicsomot, zöldbabot, cukorborsót, petrezselymet, zsályát, rozmaringot összekeverjük.

2. Felöntjük a forró vízzel, letakarjuk és 90 percig alacsony hőfokon főzzük. Hozzáadjuk az édes káposztát, zöldborsót és még 30 percig együtt főzzük.

3. 200 fokra előmelegítjük a sütőt (gáztűzhelynél 6-os fokozat). A kenyeret 10 perc alatt megpirítjuk, fokhagymával bedörzsöljük.

4. A pirított kenyeret tányérokba rakjuk, a forró levest rákanalazzuk. Sózzuk, borsozzuk, az olajjal meglocsoljuk. Parmezánnal megszórjuk, forrón tálaljuk.

Toszkán minestrone kolbásszal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2713 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Toszkán minestrone kolbásszal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
hírlevél