Fűszeres sertésragu

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszeres sertésragu
Adag: 11 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 és fél nagyobb kockára vágott burgonya
3 ⅔ nagyobb szál kockára vágott sárgarépa
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
½ teáskanál frissen őrölt fekete bors
1 teáskanál pirospaprika-pehely
73 és ⅓ dkg darabolt konzervparadicsom
27 és fél dkg fehér bab
183 és ⅓ dkg kicsontozott, kockára vágott sertéslapocka
vagy
183 és ⅓ dkg kicsontozott, kockára vágott sertéskaraj
1 ¾ nagyobb fej összevágott hagyma
3 ⅔ gerezd finomra vágva fokhagyma
1 teáskanál
9 és ¼ dl forró víz

Elkészítés:

1. A sertéshúst, burgonyát, sárgarépát, hagymát, fokhagymát, gyömbért a lassan főző edénybe rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk paprikaforgáccsal.

2. Ráöntjük a paradicsomot és a vizet. Letakarjuk. Magas hőfokon 60 percig főzzük.

3. Az edény hőfokát alacsonyra állítjuk és 7 órán át főzzük.

4. Hozzáadjuk a zöldborsót és még 60 percig főzzük. Forrón tálaljuk.

Egy teáskanálnyi fekete bors és piros bors, frissen reszelt gyömbér és fokhagyma ízesítőként — és máris kész a borsos sertéssült. Ám ha igazán szeretjük a fűszeres ételeket, adjunk hozzá egy egész teáskanálnyi pirospaprika-forgácsot is.
Fűszeres sertésragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1795 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Fűszeres sertésragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
szólj hozzá, értékelj