Marcipánsütemény

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Marcipánsütemény
Eszközök: gyúródeszka, keverőtál
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg fenyőmag
40 dkg blansírozott mandula
15 dkg porcukor
3 evőkanál meleg víz

Elkészítés:

1. A mandulát 10 dkg cukorral megdaráljuk. Tálba rakjuk. Hozzáöntjük a meleg vízzel elkevert porcukrot.

2. Porcukros deszkán összegyúrjuk. Cipóvá formáljuk, 30 percig pihentetjük.

3. Üveggolyónyi nagyságú gömböket formálunk a tésztából. Meghempergetjük a darált fenyőmagban, megszórjuk a maradék porcukorral.

A marcipánsüteményt a reggeli kávéhoz, a délutáni teához vagy a vacsora utáni likőr mellé ajánljuk.
Marcipánsütemény
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1305 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Marcipánsütemény
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
könyvek