Fordított ananásztorta

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fordított ananásztorta
Adag: 1 sütőforma (6 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
9 karika ananászkonzerv
12 db félbevágott, tört dió
12 és fél dkg lágy vaj
1 csipet
másfél teáskanál sütőpor
1 és ¼ dl tej
2 db tojás
22 és fél dkg liszt
1 teáskanál vaníliakivonat

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáztűzhelynél 4-es fokozat). Egy 23 centiméter átmérőjű sütőformát kivajazunk, meghintjük a dióval. Az ananászkarikákat az aljára rakjuk.

2. A cukrot a maradék vajjal és a tojással krémessé keverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a vaníliakivonatot és a sót. A lisztet és a tejet váltakozva beledolgozzuk.

3. A lágy tésztát az ananászkarikákra kanalazzuk, majd 40-50 perc alatt megsütjük. Mintegy 20 percig a sütőformában hűtjük. Tálalóedényre borítjuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Félédes, fehér habzóbor illik hozzá.
Fordított ananásztorta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1566 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Fordított ananásztorta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
google+