Hűtött ricotta gyümölccsel

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hűtött ricotta gyümölccsel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db narancs
81 dkg ricotta
20 dkg méz
6 db eper
2 db hámozott kivi
1 db banán
1 db citrom leve
2 evőkanál kristálycukor

Elkészítés:

1. A ricottát és a mézet botmixerrel pépesítjük. Kivajazunk egy 25 centiméter átmérőjű kerek sütőformát.

2. A mézes ricottát beleöntjük, majd 180 percre hűtőszekrénybe rakjuk.

3. A gyümölcsöket falatnyi darabkákra vágjuk, azután a citromlével és a cukorral egy tálban összekeverjük.

4. A mézes ricottát tálalóedényre borítjuk, a gyümölcssalátát a tetejére halmozzuk.

Hűtött ricotta gyümölccsel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 947 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Hűtött ricotta gyümölccsel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
szólj hozzá, értékelj