Sárgabarack mascarponéval

| Töltött sárgabarack receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sárgabarack mascarponéval
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg durvára darált pisztácia
50 dkg mascarpone
50 dkg szárított sárgabarack
7 és fél dl víz
1 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé

Elkészítés:

1. A cukrot vízben, lassú tűzön feloldjuk. Hozzáadjuk az előző éjszakára beáztatott barackot és 10-15 percig főzzük, amíg a barack megpuhul.

2. A sziruphoz öntjük a citromlevet, félrehúzzuk a tűzről. Szűrőkanállal deszkára szedjük a barackokat, hűlni hagyjuk.

3. Felvágjuk a barackokat, megtöltjük mascarpone sajttal. Tálalótálra rakjuk, meglocsoljuk a sziruppal, megszórjuk pisztáciával.

Sárgabarack mascarponéval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1635 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Sárgabarack mascarponéval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
tippek, fortélyok