Sárgadinnyeszorbet portóival

Sárgadinnyesörbet portóival

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sárgadinnyeszorbet portóival
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 kisebb sárgadinnye
4 evőkanál testes édes vörösbor
vagy
4 evőkanál portói bor
4 ágacska menta
17 és fél dkg porcukor

Elkészítés:

1. A dinnyéket vízszintesen félbevágjuk. A húst kikanalazzuk, félrerakjuk. A fél dinnyéket fagyasztóba rakjuk.

2. A dinnyehúst összeturmixoljuk a cukorral, a tojásfehérjével, a portóival. A pürét jégkockatartóba kanalazzuk, 180 percen át fagyasztjuk.

3. Tálalás előtt a sárgadinnyekockákat mixerben jégkásává törjük. A sárgadinnyekását a fél dinnyékbe töltjük, mentával díszítjük.

Sárgadinnyeszorbet portóival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1321 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Sárgadinnyeszorbet portóival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
most van szezonja