Avokádós mandarinsaláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Avokádós mandarinsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db hámozott, kimagozott avokádó
2 db cikkekre vágott mandarin
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 db finomra vágott cikória
1 evőkanál dijoni mustár
1 evőkanál vörösborecet
1 fej finomra vágott lilahagyma
1 evőkanál hámozott, pirított tökmag
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A cikóriát és a hagymát salátástálban összerázzuk. Rárakjuk az avokádókockákat, a mandaringerezdeket.

2. Az olajat, a mustárt, az ecetet egy tálban összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk.

3. A salátára locsoljuk, megszórjuk a tökmaggal. Azonnal tálaljuk.

Avokádós mandarinsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1334 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Avokádós mandarinsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
hírlevél