Roston sült húsos tekercsek

Szeftalia

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Roston sült húsos tekercsek
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg sertésbőr
½ teáskanál fahéj
3 evőkanál zsemlemorzsa
½ csokor finomra aprított petrezselyemzöld
3 fej finomra aprított hagyma
2 evőkanál friss menta
vagy
1 teáskanál szárított menta
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A (hálót vagy) szalonnabőrt szobahőmérsékleten hagyjuk megpuhulni.

2. A többi hozzávalót sóval és borssal jól összegyúrjuk. Letakarjuk, és 30 percig állni hagyjuk.

3. A sertéshálót 10x10 cm-es darabokra vágjuk, és mindegyikbe darált húst csomagolunk.

4. A gombócokat két nyársra vagy egy dupla nyársra felhúzzuk, és forró grillen 15-20 percig sütjük, közben 2-3 percenként megforgatjuk, amíg a külsejük aranyszínűre pirul.

Roston sült húsos tekercsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 984 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Roston sült húsos tekercsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
most van szezonja