Tofus paradicsomsaláta

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tofus paradicsomsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 szelet pirított, kockára vágott kenyér
40 dkg kocka tofu
50 dkg negyedelt koktélparadicsom
4 db hámozott, vékonyra szeletelt uborka
10 dkg kimagozott fekete olajbogyó
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
1 fej vékonyra szeletelt lilahagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kenyérkockákat salátástálba rakjuk. Ráhelyezzük a negyedelt paradicsomokat, az uborkaszeleteket, a tofukockákat, a hagymát, az olajbogyót és a bazsalikomot. Mintegy 30 percig pihentetjük.

2. A citromlevet, az olívaolajat összekeverjük egy tálban. Sózzuk, borsozzuk.

3. Az öntetet a salátára kanalazzuk. Azonnal tálaljuk.

Tofus paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1733 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Tofus paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
hírlevél