Idénysaláta paradicsommal

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Idénysaláta paradicsommal
Adag: 11 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
9 és ¼ dkg kimagozott fekete olajbogyó
27 és fél dkg kockára vágott feta sajt
18 és ⅓ db félbevágott koktélparadicsom
55 dkg főtt zöldbab
1 ¾ fej durvára vágott jégsaláta
Az öntethez:
1 evőkanál ecet
3 ⅔ gerezd finomra vágott fokhagyma
11 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A jégsalátát salátástálba rakjuk, hozzáadjuk a fetakockákat, a koktélparadicsomot, a zöldbabot, az olajbogyót.

2. Az öntethez egy tálban összekeverjük a fokhagymát, az ecetet és az olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk.

3. Az öntetet a salátára öntjük. Összerázzuk. Azonnal tálaljuk.

Idénysaláta paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2026 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Idénysaláta paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recepttár