Sokcsokis sütemény

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sokcsokis sütemény
Adag: 2 tepsi (40 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg durvára tört mandula
18 dkg durvára tört fehér csokoládé
18 dkg durvára tört étcsokoládé
1 teáskanál mandulaaroma
1 evőkanál instant kávé
3 db tojás
12 és fél dkg kockára vágott vaj
1 csipet
½ teáskanál sütőpor
10 dkg fehér liszt
vagy

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 170 °C-ra (gáztűzhelynél 3-as fokozat). Két sütőlemezt kivajazunk.

2. Egy tálba szórjuk a lisztet, sütőport, sót. A csokoládét, fehér csokoládét és a vajat vízfürdőn felolvasztjuk.

3. Egy másik tálban a tojásokat, cukrot kézi mixerrel magas fordulatszámon krémessé keverjük. Hozzáadjuk a felolvasztott csokoládés keveréket, neszkávét, mandulakivonatot, tovább keverjük.

4. Belekeverjük a száraz adalékot, mandulát, fehér csokoládéchipset. Összegyúrjuk. A sütőlemezekre evőkanálnyi halmokat pottyantunk, egymástól 8 cm-re.

5. 20-25 percig sütjük, amíg a teteje kissé megrepedezik. Rácsra helyezzük, hagyjuk kihűlni.

Sokcsokis sütemény
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2108 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütemények aranykönyve , , ,
Sütemények aranykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Ha bármelyik receptünket elkészíti, máris belengi a lakását az az utánozhatatlan illat, amilyet csak egy vajas, mandulás, csokoládés, gyümölcsös vagy fahéjas sütemény áraszthat. Mindegyik más, illatuk, zamatuk mindenkiből más... bővebben...
Sokcsokis sütemény
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütemények aranykönyve , , ,
Sütemények aranykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Ha bármelyik receptünket elkészíti, máris belengi a lakását az az utánozhatatlan illat, amilyet csak egy vajas, mandulás, csokoládés, gyümölcsös vagy fahéjas sütemény áraszthat. Mindegyik más, illatuk, zamatuk mindenkiből más... bővebben...
szólj hozzá, értékelj