Kenyérmártás

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kenyérmártás
Adag: 12 adag (3 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 db narancs reszelt héja
14 és ⅓ dl szőlőlé
24 szelet szikkadt kenyér
36 evőkanál extraszűz olívaolaj
6 fej hagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szőlőlevet felforraljuk, a keletkező habot leszedjük.

2. Felére forraljuk, majd beleáztatjuk a lehéjazott kenyeret.

3. Robotgépben felaprítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a kenyeret, a reszelt narancshéjat.

4. Habverővel keverjük, közben belecsorgatjuk az olajat. Sóval, borssal ízesítjük.

Hal, csirke vagy vadhús mellé kínáljuk.

Kenyérmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1818 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Kenyérmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
ételfotó