Diómártás

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Diómártás
Adag: 1 adag (0.25 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 db dióbél
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ csokor petrezselyem
2 evőkanál fehérborecet
2 szelet szikkadt kenyér
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A diót forró vízben 2-3 percig áztatjuk. Leszűrjük, megtöröljük, a belső, barna héjat ledörzsöljük.

2. A kenyér héját levágjuk, belsejét összemorzsoljuk és fehérborecettel meglocsoljuk.

3. A diót a petrezselyemlevelekkel együtt robotgépben finomra daráljuk. Apránként hozzákeverjük az olajat is.

4. Belekeverjük a kenyérmorzsát. Sóval, borssal, ízesítjük.

Hal, csirke vagy tojásétel mellé kínáljuk.

Diómártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2017 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Diómártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
lexikon