Puliszkaszuflé parmezánszósszal



Elkészítés:
1. Fazékban, forró, sós vízben a kukoricalisztet állandó kevergetés mellett 45 perc alatt csomómentesre főzzük. Félrehúzzuk, kihűtjük.
2. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (gáztűzhelynél 6-os fokozat). Egy szuflésütőt kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával.
3. A tojássárgákat felverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Óvatosan a puliszkához keverjük először a sárgáját, majd a tojáshabot.
4. A puliszka harmadát az előkészített szuflésütőbe öntjük, megszórjuk a parmezán negyedével. A műveletet addig folytatjuk, amíg az alapanyagok elfogynak. A szuflé tetejére parmezán sajt kerüljön.
5. Körülbelül 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük a szuflét.
6. A szószhoz a parmezánt a tejjel, vízfürdő fölött krémesre keverjük. A szufléra krémes szószt kenünk. Melegen tálaljuk.