Fontina sajtos sült tojás

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fontina sajtos sült tojás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 db tojás
25 dkg vékonyra szeletelt fontina sajt
8 evőkanál vaj
6 szelet kenyér
4 evőkanál tej

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáztűzhelynél 4-es fokozat). Egy tűzálló tálat kivajazunk.

2. A teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérszeleteket a tejbe mártjuk, a sütőtálba rakjuk. A sajt felét és a vajat ráhelyezzük.

3. A kenyeret a sütőben a sajttal 8-10 perc alatt aranyszínűre sütjük.

4. A tojásokat a pirított, sajtos kenyérre ütjük, és beborítjuk a maradék sajtszelettel. Mintegy 10-15 perc alatt megkeményedik a tojásfehérje, valamint megolvad a sajt. Forrón kínáljuk.

Fontina sajtos sült tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1847 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Fontina sajtos sült tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
vegetáriánus ételek