Vegetáriánus omlett

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vegetáriánus omlett
Adag: 12 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 db tojás
105 dkg mélyhűtött vegyes zöldség
12 db paradicsom
12 evőkanál frissen reszelt pecorino romano sajt
3 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
12 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tojásokat egy edényben habosra keverjük. Hozzáadjuk a sajtot, a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk.

2. Egy serpenyőben, 2 evőkanál olajon a felengedett mirelit zöldségkeveréket 8-10 perc alatt megpároljuk.

3. Beleöntjük a tojáskeveréket, melynek a teteje 4-5 perc alatt megkeményedik. Óvatosan megfordítjuk, további 4 percig sütjük.

4. A paradicsomot egy percre forró vízbe mártjuk, majd jéghideg vízzel leöblítjük és a héját lehúzzuk. Finomra vágjuk. A paradicsomot tálba rakjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a maradék olajat. Sózzuk.

5. Az omlettet tálalótálra rakjuk, felszeleteljük, paradicsommártással leöntjük és forrón tálaljuk.

Vegetáriánus omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1959 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Vegetáriánus omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
tippek, fortélyok