Borlikőr

Horilka z vina

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Borlikőr
Eszközök: fazék, kés, szita, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dl gabonapálinka
vagy
2 és fél dl pálinka
3 szem szegfűszeg
1 db bio, szeletelt citrom

Elkészítés:

1. A bort a cukorral, a szegfűszeggel és a citrommal felforraljuk, kb. 10 percig hagyjuk csendesen főni, majd finom szitán átszűrjük.

2. Hozzáadjuk a pálinkát, és az egészet palackba töltjük. A likőr azonnal fo­gyasztható.

Ha száraz bort használunk, több cukrot kell beletenni.
Borlikőr
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3173 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Borlikőr
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
vegetáriánus ételek

Kapcsolódó receptek (édes vörösbor, gabonapálinka, pálinka összetevők alapján)