Olasz vajkrém

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olasz vajkrém
Adag: 1 adag (50 dkg)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg lágy vaj
0 dl víz

Elkészítés:

1. Egy tálba szórjuk a cukrot. Hozzáadjuk a vizet, közepes tűzön addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen felolvad. Keverés nélkül sziruppá sűrítjük.

2. A tojássárgákat egy tálban kézi mixerrel alaposan felverjük. Hozzáadjuk a szirupot, és vízfürdő felett, fakanállal állandóan kevergetve összefőzzük. Hideg vizes tálban lehűtjük.

3. A vajat krémessé verjük, és a tojásos sziruphoz adjuk. Összekeverjük.

Olasz vajkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4327 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütemények aranykönyve , , ,
Sütemények aranykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Ha bármelyik receptünket elkészíti, máris belengi a lakását az az utánozhatatlan illat, amilyet csak egy vajas, mandulás, csokoládés, gyümölcsös vagy fahéjas sütemény áraszthat. Mindegyik más, illatuk, zamatuk mindenkiből más... bővebben...
Olasz vajkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütemények aranykönyve , , ,
Sütemények aranykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Ha bármelyik receptünket elkészíti, máris belengi a lakását az az utánozhatatlan illat, amilyet csak egy vajas, mandulás, csokoládés, gyümölcsös vagy fahéjas sütemény áraszthat. Mindegyik más, illatuk, zamatuk mindenkiből más... bővebben...
facebook