Sült őszibarack habcsókkal

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült őszibarack habcsókkal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db félbevágott, konzerv őszibarack
5 dkg finomított kristálycukor
A szóráshoz:
ízlés szerint porcukor

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáztűz­helynél 4-es fokozat). Az őszibarackokat vágott felükkel felfelé egy alacsony falú tepsibe rakjuk.

2. Felverjük a tojásfehérjét lágy, puha habbá. Óvatosan hozzáadjuk a cukrot, és kemény, fényes habbá verjük.

3. A tojásfehérjehabot habzsákkal az őszibarackok közepébe nyomjuk. Úgy 10 percig sütjük, amíg habcsók világos aranybarna színű nem lesz. Porcukorral megszórjuk, forrón tálaljuk.

Sült őszibarack habcsókkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1842 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Sült őszibarack habcsókkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
szótár