Tojásrántotta brokkolival és szalonnával

| Brokkolis rántotta receptek
Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tojásrántotta brokkolival és szalonnával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg brokkoli
4 db tojás
vagy
6 dkg pancetta
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
6 dkg frissen reszelt pecorino sajt
vagy
6 dkg frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A brokkolit forró, sós vízben 6-8 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, félrerakjuk.

2. A tojásokat és a sajtot összekeverjük egy tálban. Sózzuk, borsozzuk.

3. A pancettát és a fokhagymát addig pirítjuk az olajon, amíg a fokhagyma aranyszínű nem lesz.

4. Hozzáadjuk a brokkolit, azután a tojásos keveréket a brokkolira öntjük. Alacsony hőfokon, időnként megkeverve 5 percig sütjük, amíg a tojás meg nem szilárdul. Forrón tálaljuk.

Tojásrántotta brokkolival és szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 5144 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Tojásrántotta brokkolival és szalonnával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
google+