Sült kelkáposzta, brokkoli és kukorica
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 25 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Felforrósítjuk a wokot, beleöntjük az olajat. A hagymát 2 percig sütjük az olajon.
2. Hozzáadjuk a currykrémet, és további 1 percig sütjük, amíg a currykrém illata fel nem száll. A kókusztejet is beleöntjük. Hozzákeverjük a brokkolit, a kukoricát és a halszószt. Lefedjük, felforraljuk.
3. Hozzáadjuk a kelkáposztát és a tofut. A hozzávalókat még 1-2 perig rázogatjuk, amíg a kínai kel meg nem puhul.
4. Ráöntjük a lime-levet, és óvatosan összerázzuk. Tányérokra kanalazzuk, a tetején elrendezzük az uborkát és a koriandert. Rizzsel, forrón tálaljuk.