Sült kelkáposzta, brokkoli és kukorica

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült kelkáposzta, brokkoli és kukorica
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ fej tépett kínai kel
2 és fél dl kókusztej
25 dkg félbevágott bébikukorica
25 dkg brokkoli
35 dkg kemény tofu
1 evőkanál zöldcitromlé
1 evőkanál halszósz
1 fej cikkekre vágott hagyma
1 db Julienre vágott uborka
dl zöld currypaszta
1 evőkanál mogyoróolaj
A tálaláshoz:
igény szerint párolt jázminrizs

Elkészítés:

1. Felforrósítjuk a wokot, beleöntjük az ola­jat. A hagymát 2 percig sütjük az olajon.

2. Hozzáadjuk a currykrémet, és to­vábbi 1 percig sütjük, amíg a currykrém illata fel nem száll. A kókusztejet is be­leöntjük. Hozzákeverjük a brokkolit, a kukoricát és a halszószt. Lefedjük, felforraljuk.

3. Hozzáadjuk a kelkáposztát és a tofut. A hozzávalókat még 1-2 perig rázogatjuk, amíg a kínai kel meg nem puhul.

4. Ráöntjük a lime-levet, és óvato­san összerázzuk. Tányérokra kanalaz­zuk, a tetején elrendezzük az uborkát és a koriandert. Rizzsel, forrón tálaljuk.

Sült kelkáposzta, brokkoli és kukorica
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1611 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Sült kelkáposzta, brokkoli és kukorica
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
recepttár