Zöldfűszeres frittata krémsajtos töltelékkel



Elkészítés:
1. A krémsajtot, a parmezánt, a fokhagymát, a bazsalikomot és a Worcester-szószt összekeverjük egy kis tálban. A tojásokat és a tejet felverjük. Sózzuk, borsozzuk. A sajtot, a kakukkfüvet és a majoránnát is belekeverjük.
2. Az olaj felét felmelegítjük egy nagy serpenyőben, majd beleöntjük a felvert tojás felét. Amikor a tojás már kissé megszilárdult, fakanállal alányúlunk, és kissé megmozgatjuk, hogy ne ragadjon le a serpenyőben. Addig sütjük, amíg az alsó fele barnás színű nem lesz.
3. A frittatát tálalótálra rakjuk, melegen tartjuk. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük. A maradék tojásos keveréket is beleöntjük, és megismételjük a műveletet.
4. Megkenjük a krémsajtos keverékkel az elsőként megsült frittata tetejét. Beborítjuk a másodszorra megsült frittatával. Cikkekre vágva, forrón tálaljuk.