Kolbászos, póréhagymás, feta sajtos frittata

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kolbászos, póréhagymás, feta sajtos frittata
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db pácolt chorizo kolbász
12 és fél dkg morzsolt feta sajt
10 db tojás
2 szál vékonyra szeletelt póréhagyma
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
ízlés szerint rukkola

Elkészítés:

1. A póréhagymát és a kolbászdarabkákat addig pirítjuk az olajon, amíg a póréhagyma meg nem puhul. A tűz hőfokát mérsékeljük.

2. A tojásokat tálba ütjük. Sózzuk, borsozzuk. A felvert tojásokat a serpenyőbe öntjük. Megszórjuk az összemorzsolt feta sajttal. Alacsony hőfokon addig sütjük, míg a tojás kissé megszilárdul.

3. Felmelegítjük a grillt. A frittatát körülbelül 2 percig grillezzük, amíg aranyszínű nem lesz. Cikkekre vágjuk, és rukkolával forrón tálaljuk.

Kolbászos, póréhagymás, feta sajtos frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1553 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Kolbászos, póréhagymás, feta sajtos frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
bevásárlólista