Gado-gado



Elkészítés:
1. A satay szószt, a kókusztejet, a lime-levet és a kecap manist összekeverjük egy kis tálban. Felmelegítjük. Lefedjük, melegen tartjuk.
2. Közben a tojásokat 4 percen át főzzük. Leszűrjük, jéghideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
3. A burgonyát gyöngyöző vízfürdő fölött elhelyezett gőzölőkosárba rakjuk. Letakarjuk, 5 perc alatt készre pároljuk.
4. A zöldbabot és a sárgarépát is mellétesszük. Lefedve további 2 percig pároljuk. Hozzáadjuk a kelkáposztát és a babcsírát. Lefedve addig pároljuk, amíg a kelkáposzta puha nem lesz.
5. A párolt zöldségeket és a paradicsomot tálalótálra rakjuk. Hosszában kettévágjuk a főtt tojásokat, és a zöldségek tetejére helyezzük. Meglocsoljuk a meleg satay szószos keverékkel. Szeletelt csilivel díszítjük, és tálaljuk.