Babos, kolbászos fazék

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Babos, kolbászos fazék
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg konzerv cannellini bab
6 szál szeletelt kolbász
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál összetépkedett bazsalikom
1 fej vékonyra szeletelt hagyma
1 db kimagozott, vékonyra szeletelt sárga húsú kaliforniai paprika
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A tálaláshoz:
ízlés szerint friss, ropogós kenyér

Elkészítés:

1. A hagymát és a kaliforniai paprikát körül-belül 3 perc alatt puhára pároljuk az olajon, egy nagy serpenyőben.

2. Hozzáadjuk a cannellini babot, a karikára vágott kolbászt, a paradicsomot, majd együtt felforraljuk. Lefedjük, alacsony hőfokon 10 percig gyöngyözve főzzük.

3. A bazsalikomleveleket is belekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az ételt tányérokba kanalazzuk, és forrón tálaljuk, ropogós kenyérrel.

Babos, kolbászos fazék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1705 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Babos, kolbászos fazék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
tippek, fortélyok