Bárányszeletek napon szárított paradicsommal

| Töltött bárányhús szelet receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bárányszeletek napon szárított paradicsommal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg olajban eltett szárított paradicsom
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
60 dkg negyedekre vágott újburgonya
1 csomó rukkola
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 250 fokra (gáztűzhelynél 9-es fokozat). A burgonyát egy rétegben egy nagy tepsibe helyezzük, meglocsoljuk 1 evőkanál olajjal, és alaposan összerázzuk. Sózzuk, borsozzuk. Körülbelül 20 percig sütjük, amíg aranyszínű és ropogós nem lesz.

2. Közben a hússzeleteket tiszta munkalapra fektet­jük. Éles késsel mindegyikbe zsebet vágunk. A zsebeket megtöltjük fokhagymával, paradicsommal és egy kevés rukkolával.

3. A maradék olajat nagy serpenyőbe öntjük, és megsütjük a húst, oldalanként körülbelül 3 perc alatt. A sült bárányt sült burgonyával és rukkolával kínáljuk.

Bárányszeletek napon szárított paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1241 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Bárányszeletek napon szárított paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
twitter