Bárányszeletek napon szárított paradicsommal
Húsételek | Töltött bárányhús szelet receptek
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 250 fokra (gáztűzhelynél 9-es fokozat). A burgonyát egy rétegben egy nagy tepsibe helyezzük, meglocsoljuk 1 evőkanál olajjal, és alaposan összerázzuk. Sózzuk, borsozzuk. Körülbelül 20 percig sütjük, amíg aranyszínű és ropogós nem lesz.
2. Közben a hússzeleteket tiszta munkalapra fektetjük. Éles késsel mindegyikbe zsebet vágunk. A zsebeket megtöltjük fokhagymával, paradicsommal és egy kevés rukkolával.
3. A maradék olajat nagy serpenyőbe öntjük, és megsütjük a húst, oldalanként körülbelül 3 perc alatt. A sült bárányt sült burgonyával és rukkolával kínáljuk.