Csirkerolád baconnal és parmezánnal
Elkészítési idő:
40 perc
Munkaidő: 20 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Sós vizet forralunk egy fazékban. Beleszórjuk a rizst, és körülbelül 15 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, alaposan lecsöpögtetjük.
2. Közben a 8 filére vágott csirkemellet tiszta munkalapra helyezzük. A csirkemellekre 1-1 szelet bacont, kevés parmezánt és zsályalevet teszünk. Sózzuk, megszórjuk szerecsendióval. Feltekerjük a szeleteket, amiket fogpiszkálóval rögzítünk.
3. A tekercseket megsütjük az olajban, egy nagy serpenyőben. Meglocsoljuk fehérborral. További 12 percig sütjük, időnként megforgatva, amíg aranyszínű nem lesz. Rizzsel, forrón tálaljuk.