Édes-savanyú cékla

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes-savanyú cékla
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg hámozott, kockára vágott cékla
4 evőkanál vaj
1 fej szeletelt hagyma
1 evőkanál kristálycukor
1 evőkanál vörösborecet
2 evőkanál víz
igény szerint forró víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A céklát sós, forró vízben 30-35 perc alatt puhára főzzük.

2. A hagymát sós, forró vízben 5 perc alatt puhára főzzük. Lecsöpögtetjük, papírtörlőn megszárítjuk.

3. A céklát meghámozzuk, felkockázzuk.

4. A céklakockákat vajjal, vízzel, borecettel és cukorral 5 percig pároljuk. Tálalóedényre rakjuk, a közepére halmozzuk a hagymaszeleteket. Melegen kínáljuk.

Édes-savanyú cékla
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1570 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Édes-savanyú cékla
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
cikkek