Tonhalas kuszkuszsaláta

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tonhalas kuszkuszsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db vékonyra szeletelt uborka
10 dkg kimagozott kalamata olajbogyó
15 dkg félbevágott koktélparadicsom
25 dkg előfőzött kuszkusz
40 dkg konzerv tonhal
3 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
3 dl víz
1 fej vékonyra szeletelt lilahagyma
1 db frissen préselt/facsart citromlé
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A tálaláshoz:
igény szerint pita

Elkészítés:

1. Felforraljuk a vizet. Leöntjük a kuszkuszt, belekeverünk 1 evőkanál olajat. Lefedjük.

2. Addig pihentetjük, amíg a kuszkusz teljesen magába nem szívja a vizet. Körülbelül 10 perc alatt puhul meg.

3. A kuszkuszt tálba rakjuk. Villával fellazítjuk. A hagymát, az uborkát, a paradicsomot, az olajbogyót, a tonhalat, a petrezselymet, a citromlevet és a maradék olajat belekeverjük.

4. Alaposan összerázzuk, majd sózzuk, borsozzuk. Pitával tálaljuk.

Tonhalas kuszkuszsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 7244 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Tonhalas kuszkuszsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
szótár