Zöldbab sajttal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldbab sajttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg zöldbab
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 és fél evőkanál vaj
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
1 fej finomra vágott hagyma
igény szerint forró víz
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A hagymát és a fokhagymát 3 perc alatt megpirítjuk az olajon.

2. Hozzáadjuk a zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk.

3. Az edényt lefedjük, alacsony hőfokon, körülbelül 15 perc alatt puhára főzzük. Ha szükséges, vizet adunk hozzá.

4. Rárakjuk a csíkokra vágott sajtot. Lefedjük. Addig főzzük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.

Zöldbab sajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1693 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Zöldbab sajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
facebook