Kolbászos kuszkusz rukkolával

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kolbászos kuszkusz rukkolával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg előfőzött kuszkusz
10 dkg rukkola
4 szál kolbász
25 dkg félbevágott koktélparadicsom
3 dl víz
4 szem vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
1 fej vékonyra szeletelt lilahagyma
1 db frissen préselt/facsart citromlé
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Felforraljuk a vizet. Ráöntjük a kuszkuszra, belekeverünk 1 evőkanál olajat. Lefedjük. Addig pihentetjük, amíg a kuszkusz teljesen magába nem szívja a vizet. Körülbelül 10 perc alatt puhul meg.

2. Közben a kolbászt 1 evőkanál olajon, magas hőfokon megsütjük, időnként megforgatva, hogy minden oldala átsüljön. Kivesszük a serpenyőből, vastag szeletekre vágjuk.

3. A kuszkuszt tálba rakjuk. Villával fellazítjuk. A kolbászkarikákat, a paradicsomot, a mogyoróhagymát, a lila hagymát és a rukkolát belekeverjük. Meglocsoljuk a maradék olajjal és a citromlével. Sózzuk, borsozzuk. Alaposan összerázzuk, és forrón tálaljuk.

Kolbászos kuszkusz rukkolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1314 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Kolbászos kuszkusz rukkolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
cikkek