Articsóka-, zöldborsóragu

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Articsóka-, zöldborsóragu
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db tisztított articsóka
37 és fél dkg mélyhűtött zöldborsó
vagy
37 és fél dkg friss zöldborsó
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 fej finomra vágott hagyma
1 db citrom leve
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az articsóka szárát levágjuk, a külső leveleit eltávolítjuk. A felső harmadát eltávolítjuk. Félbevágjuk, citromos vízbe dobjuk.

2. Egy serpenyőben az olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát.

3. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett articsókát, majd 10 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk.

4. Beleöntjük a zöldborsót. Közepes tűzön 15-20 percig főzzük. Ha szükséges, vizet adunk hozzá. Forrón vagy melegen tálaljuk.

Articsóka-, zöldborsóragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1746 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Articsóka-, zöldborsóragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
hírlevél