Rázogatott metélt csirkével és cukorborsóval

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rázogatott metélt csirkével és cukorborsóval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg hüvelyes cukorborsó
30 dkg főtt csirkehús
40 dkg ramentészta
vagy
40 dkg előfőzött metélt tészta
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
4 db vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
2 evőkanál mogyoróolaj

Elkészítés:

1. Megfőzzük az ízesített tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint. Leszűrjük, félrerakjuk.

2. Magas hőfokra hevítjük a wokot. Amikor felmelegedett, belecsorgatjuk az olajat. Beledobjuk a hagymát, a fokhagymát, és 1 percig rázogatva-dobálva sütjük.

3. Hozzáadjuk a csirkét, a cukorborsót, az osztrigaszószt. A hozzávalókat 3 percig sütjük.

4. Hozzákeverjük a leszűrt tésztát, és még 2 percig együtt pirítjuk. Alaposan összerázzuk, forrón tálaljuk.

Rázogatott metélt csirkével és cukorborsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1464 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
Rázogatott metélt csirkével és cukorborsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Villámkonyha ,
Villámkonyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár kedvelik a látványosan elkészített ételeket, azt is értékelik, ha az előkészítés és a főzés nem vesz el túlzottan sok... bővebben...
van itthon